Lovink Zorgkompas

Er zijn momenten in het leven dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Door jarenlange ervaringen op de werkvloer of privé heb je overtuigingen en eigen waarheden gekregen. Je zoekt bevestiging in soortgelijke situaties. Je loopt tegen hindernissen aan. Dan komt het moment dat je het even niet meer zo helder ziet. Je loopt met oogkleppen door het leven en ziet maar een klein stukje van de wereld om je heen.


Dit kan de beste overkomen. Het is mooi als je een goede coach hebt om je te helpen je ogen te openen. Iemand die je met warmte tegemoet treedt en die gelooft in je mogelijkheden. Ik help mensen en teams met behulp van NLP coaching en NLP traject begeleiding.


Wat is NLP?


NLP staat voor Neuro Linguistisch Programmeren. NLP is in de jaren 70 bedacht door een aantal bekende succesvolle therapeuten.


Je gaat ervaren hoe je door middel van NLP invloed krijgt op onbewuste werking van je hersenen. Zo kan NLP gebruikt worden, om je beter te leren voelen, beter te leren communiceren of betere strategieën te maken voor het werk en privé. Zo ontstond NLP als methode om zeer snel en effectief resultaten te bereiken in therapie sessies. In de loop der tijd zijn er steeds meer mensen de effectiviteit van NLP gaan inzien. Intussen is NLP uitgegroeid tot een methode die helpt om je een bepaalde richting in te sturen of je te helpen ontwikkelen in een bepaald gebied van je leven. Een NLP coachingstraject volgen, brengt je dat je meer uit het leven kunt halen.

Coaching